Termeni si conditii

 
 

TERMENI SI CONDITII

 1. DEFINITII SI TERMENI

shiners.ro – este denumirea comerciala a S.C. MINOS IMPEX  SRL , persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Postavarul , nr 5 , sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/11604/1992, cod unic de inregistrare fiscala RO338304 .

Vanzator – shiners.ro

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site sau nu isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre shiners.ro (electronic, telefonic, etc) .

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii..

Comentariu – oricine poate lasa un comentariu la articolul vestimentar preferat folosind campul Nume si Adresa de mail.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si urmarirea istoricului comenziilor. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

My Wishlist ( Lista Favorite ) –  permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu produse pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care produsele nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web shiners.ro.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului- acesta fiind acordul dintre dvs si noi , numit termeni si conditii.

Continut – reprezinta:

    – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

    – continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

    – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produse si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Document – prezentele Termeni si conditii.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor  .

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din Comanda. Daca modifica cantitatea de produse din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata daca a fost plata efectuata online.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de finalizare a Comenzii, si predarii acesteia catre curier.

2.5. Comenzile preluate telefonic reprezinta acceptul dumneavoastra privind termene si conditii si Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

2.6 . O comanda nu se poate onora sau se livreaza cu intarziere daca datele pentru livrare sunt incomplete ( numar de telefon, adresa si cod postal ) 

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, shiners.ro , comanda dumneavoastra este posibil sa se dubleze si noi sa anulam una dintre comenziile dublate .

3.4.shiners.ro poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.6. In conditiile prevazute de lege, pretul produselor afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Utilizatorul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta ne vor contacta telefonic.

3.7. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. LIVRAREA PRODUSELOR 

Produsele achizitionate din magazinul www.ietraditionala.com se vor livra prin curier rapid GLS:
-Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 299 lei.
-Pentru comenzile mai mici de 299 leitransportul costa 15 lei.

-Transportul international este de 50 de lei pentru statele din Uniunea Europene , celelalte state din afara UE vor avea o taxa intre 70 si 120 de lei.

4.1. PLATA si FACTURA :

 • Se accepta prin RAMBURS, la primirea coletului,
 • Se accepta Plata Online – in siguranta cu orice card Visa sau Mastercard (Plata este securizata in 3D Secure. nu se percepe niciun comision suplimentar)
 • Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-48de ore lucratoare.( pot aparea intarzieri in perioada sarbatoriilor legale, atat din partea noastra cat si din partea curieriilor, RECOMANDAREA noastra  este ca in acesta perioada sa va luati o marja de cateva zile ca produsul / produsele sa ajunga la dumneavoastra in timp util ).
 • Pentru livrari in strainatate – plata se efectueaza Online  iar dupa confirmarea platii coletul ajunge la dvs intre 7 si 14 zile lucratoare in functie de destinatia dvs.
 • Livram oriunde in lume
 •  Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. In Europa livrarea se efectueaza prin curier rapid iar in tarile din afara Uniunii prin Curierat sau Posta Romana.
 • Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.shiners.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 • Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru prodsuele livrate, in momentul finalizarii comenzii.  Obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 • . Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine produse vandute de shiners.ro, prin adaugarea facturii prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator .
 • 8. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre shiners.ro prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
 • 9. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore pe mail, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: info@shiners.ro 
 • 9.1 Plata prin Netopia – MobilPay este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click .
 • 10 Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile shiners.ro si nici nu vor fi stocate de catre de shiners.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • 11 Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Netopia, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania, avand sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu 9 – 9A, clădirea 24, etaj 4, Sector 2, 020335
 • 12. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate .
 • 13 Toate facturiile se elibereaza conform legii si se comunica prin posta electronica pe mail-ul comunicat.

 

 • COMANDA
 • 5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate . Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta, daca nu exista stoc , Vanzatorul anunta telefonic cumparatorul fie in vederea returnarii baniilor ( daca a fost plata online ) fie in vederea anularii comenzii sau schimbul produsului cu un alt produs asemantor.  

  5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

  5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

  5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

 • 5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de shiners.ro, in cazul platii online;

  5.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte; 

  Politica de retur:

  Pentru a returna un produs, va rugam sa completati formularul accesand pagina Politica de retur  

                        Procedura retur produse

 1. Verificati in primul rand daca aveti comanda de la shiners.ro ( nu ne asumam daca ne transmiteti colete ce nu ne apartin )
 2. Completati formularul de retur : link mai sus
 3. Nu acceptam formulare / cont IBAN trimis pe urmatoarele canale : mail, Chat , Facebook, Whatsapp , mesaje text , smad
 4. Chemati un curier inafara de GLS si POSTA ROMANA
 5. Pastrati numar AWB primit de la curier, pentru a urmari statusul coletului dvs. Clientul are obligatia de a-si urmari livrarea coletului conform numarului de AWB.
 6. Ne transmiteti coletul iar plata se face in maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului. Nu ne asuman obligatia de a contacta telefonic /mail/mesaje chat / Facebook pentru primirea coletului dvs.
 7. Confirmarea ca s-a primit coletul reiese din AWB-ul primit de la curierul prin care ati trimis coletul.

Informatii utile despre politica de retur:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Transportul coletului retur este suportat de catre client.

Nu se vor accepta pentru returnare produsele care prezinta semne de uzura sau consum si cele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi. Nu se accepta retur la produsele distruse, deteriorate, purtate, spalate si parfumate. Produsele vor fi returnate numai daca sunt in ambalajul original respectiv sigilate,si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte, inclusiv documentele care le-au insotit.Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar, cumparatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul. Cumparatorul va trebui sa furnizeze datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de catre cumparator.

Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata RAMBURS  la noi

Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata transportului la noi.

Nu ridicam coletele trimise prin Posta Romana.

Nu ne asuman obligatia de a contacta telefonic /mail/mesaje chat / Facebook pentru primirea coletului dvs.

Confirmarea ca s-a primit coletul reiese din AWB-ul primit de la curierul prin care ati trimis coletul.

Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre shiners.ro cade in sarcina Clientului

 Daca la momentul achizitionarii primiti transport gratuit din partea noastra si doriti returul comenzii integral , atunci aceasta taxa de transport nu se returneaza – 15 lei.

Daca ati plasat o comanda cu mai multe articole si returnati un (1 ) produs , taxa de transport gratuit nu se pierde

In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.

Vom amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele.

Completati formularul  si in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un reprezentant Shiner’s.

Politica de colet refuzat

 Dupa ce comanda a fost finalizata si predata curierului , acesta intra in sarcina curierului sa ia legatura cu dvs si sa va anunte ora la care ajunge la dvs.

Daca dvs nu v-a aflati in zona la momentul sosirii curierului acestia au dreptul la 3 incercari sa va predea coletul. Daca nici in a 3 a incercare nu ati reusit sa ridicati coletul acesta se intoarce la expeditor ( shiners.ro) . Mai transmitem inca o data coletul la dvs daca ne solicitati acest lucru

Daca si de data aceasta coletul se intoarce refuzat avem dreptul sa nu mai transmitem la acesta adresa .

6.4. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.4.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata .

6.4.2. pentru Comenzile achitate cu ramburs// Card bancar-> prin virament bancar in contul indicat de catre Cumparator.

6.4.3. nu se accepta plata cu numerar – si nu se ramburseaza in numerar.

6.5. Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului / produselor

6.6. In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea produsului / produselor , in termen de maxim 2 (doua) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.7. Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

    “in stoc”  –

    “precomanda”

    “stoc epuizat” – Bunul nu este disponibil in stocul  shiners.ro.

   1. CONFIDENTIALITATE

 7.1. shiners.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

7.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

7.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.

7.4. Pentru mai multe detalii privind Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal va rugam accesati link-ul https://www.shiners.ro/politica-de-confidentialitate/

   1. COMUNICARI COMERCIALE

8.1. Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

8.1.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau

8.1.4. prin contactarea Vanzatorului.

   1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

9.1. Intregul continut al site-ului  https://www.shiners.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea https://www.shiners.ro/ si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul https://www.shiners.ro/  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 

MINOS IMPEX SRL este TITULARUL si singurul detinator al :

 • Site-ul de pe Internet:  www.shiners.ro;
 • Rețeaua socială Facebook(societatea noastră administrând pagina: https://www.facebook.com/ShinerS.ro/; și
 • Rețeaua socială Instagram(societatea noastră administrând pagina:

TERMENUL DE LIVRARE

10.1.termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare ( daca dureaza mai mult de 48 h vanzatorul anunta telefonic cumparatorul si ii comunica cand produsul pleaca de la vanzator ). Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. contactati-ne telefonic pentru a va comunica awb-ul coletului dumneavoastra. termenul de livrare.

10.2. shiners.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

10.3.In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

10.4.Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

10.5. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.

   1. GARANTIE

www.shiners.ro  ofera garantie pentru produsele comercializate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original ( fara degradari, spalare sau purtare) impreuna cu accesoriile aferente si copie de pe factura fiscala ( via email ). In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Receptia produselor se comunica in scris sau telefonic in 14 zile de la data primirii .

   1. RASPUNDERE

12.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

12.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

12.3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document. 

   1. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

 13.1. Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

–    sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

–    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

13.2. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie datele de contact din cadrul Site-ului: https://www.shiners.ro/contact/  Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

   1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

14.1. Te rog sa parcurgi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

   1. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

15.1. Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

   1. FORTA MAJORA

 www.shiners.ro  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de shiners.ro  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

   1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

17.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.